Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
l
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitaciˇ DL16/2019
 Curs WindPRO AVANăAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Serveis > Mesura i Avaluaciˇ del Recurs E˛lic
Mesura i Avaluaciˇ del Recurs E˛lic
 
NORMAWIND té la capacitat i l’experiència necessàries per tal de dur a terme el cicle complet de la campanya de mesures de vent. Els serveis de mesura de vent que realitzem són:

  • Disseny de la campanya de mesures: Assessorem al client sobre l’emplaçament més adequat de la torre de mesures i els equips més adients donada una situació; també realitzem el projecte de la pròpia torre i tramitem els permisos i assegurances necessàries
  • Implementació de la campanya: El nostre personal realitza la recerca i adquisició dels equips i la torre, així com la instal•lació clau en ma de la mateixa. També pot supervisar in-situ la instal•lació de la torre, assegurant que aquesta es realitza de maner satisfactòria
  • Supervisió: Duem a terme el seguiment de la descàrrega i filtratge de les dades i entrega al client d’informes mensuals. A més, gestionem la reparació d’avaries per tal d’obtenir la millor disponibilitat de dades.
  • Informe de campanya: Un cop finalitzada la campanya de mesures, realitzem un informe de la mateixa i analitzem les dades mesurades.

Un bon disseny de la campanya de mesures és fonamental per a una caracterització correcta del recurs eòlic existent a la zona. En primer lloc, cal situar la torre en un emplaçament adequat. A més, el seguiment de la descàrrega correcta de les dades n’assegura disponibilitats elevades i una alta qualitat de les mateixes. Els informes de campanya permeten al client un seguiment continu de l’estat de la campanya i li permet verificar la qualitat de la mateixa, evitant sorpreses desagradables al final de la campanya.

NORMAWIND no tan sols posseeix una dilatada experiència en el disseny de les campanyes de mesures, sinó que té un coneixement ampli dels equips disponibles de manera que adaptem la campanya a les necessitats reals del client.

Muntatge torre de mesures de vent
 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal