Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
l
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitació DL16/2019
 Curs WindPRO AVANÇAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Serveis > Micrositing i Avaluació Energètica
Micrositing i Avaluació Energètica
 


Introducció


El rendiment d’un parc eòlic està fortament correlacionat amb la disposició dels aerogeneradors que l’integren sobre el terreny. Això és degut al fet que les diferències de velocitat mitjana del vent, pèrdues per efecte estela i les turbulències poden variar molt dins l’àrea del parc. Per tant, un bon micrositing o disposició dels aerogeneradors sobre els terrenys del parc eòlic és essencial i s’ha d’optimitzar per obtenir el màxim rendiment energètic i garantir el compliment dels paràmetres de disseny de la màquina, especialment les turbulències admissibles.

[TORNAR]

Descripció del servei "Micrositing"

Normawind s´encarrega de fer el micrositing o disseny del parc eòlic i realitzar els càlculs de producció energètica anual (AEP) utilitzant les eines de modelatge de vent més avançades.

L´objectiu del servei és dissenyar un parc que compleixi tres requisits:

  • Productivitat. La instal·lació maximitzarà la producció energètica anual
  • Durabilitat. Els aerogeneradors estaran situats de manera que assoleixin la vida útil de disseny
  • Factibilitat. Els aerogeneradors estaran situats de manera que siguin accessibles

Prèviament a la disposició dels aerogeneradors és important realitzar una bona avaluació del Recurs Eòlic, que permeti caracteritzar el vent d´una manera consistent i seleccionar l´aerogenerador adequat. Aquesta avaluació implica un procés d’extrapolació de les dades obtingudes durant la campanya de mesures mitjançant la utilització d’eines informàtiques de gran potència. A NORMAWIND comptem amb la capacitat necessària per avaluar el Recurs Eòlic d’una manera fidedigna i coneixem els marges d’utilització de les eines informàtiques més prestigioses, com ara el programa WAsP. Per a terrenys escarpats, també modelitzem el recurs mitjançant tècniques CFD (Computational Fluid Dynamics).

D’aquesta manera, els nostres experts, amb el suport dels millors programes de modelització de vent i de disseny de parcs eòlics, optimitzen el layout per tal de maximitzar la producció d’energia i entreguen informes de:

  • Disseny d’implantacions de turbines (Layout)
  • Estudis de Producció
  • Determinació de Classe d´aerogenerador, Turbulència Ambiental i Efectiva,

[TORNAR]

Àmbit geogràfic

Normawind ofereix aquest servei a tot el món.

[TORNAR]

 

Contractació

Per a contractar aquest servei, posis en contacte amb Normawind.

Pot contactar amb Normawind mitjançant:

- Formulari Web

- Usuari Skype: dpcnormawind

- Correu electrònic:info@normawind.com

[TORNAR]

Qualitat

Normawind recomana la realització d´una visita a l´emplaçament un cop realitzat un disseny preliminar per assegurar que les dades a partir de les quals es fan els estudis siguin fidels a la realitat.

El coneixement del terreny aporta informació crítica per a un desenvolupament del projecte sense incidents.

A més, una documentació completa del projecte del parc eòlic constitueix la base fonamental per assegurar estudis de viaibilitat econòmica amb una incertesa mínima pel que fa a la producció esperada del parc, i per tant facilita l´èxit del projecte.

[TORNAR]

Més informació

Si li ha interessat aquest servei, també li pot interessar:

  • Mesura i avaluació del recurs eòlic: Al finalitzar la campanya de mesures, Normawind realitza un estudi complet de les característiques del recurs eòlic de l´emplaçament

  • Anàlisi mesoescala: Obtingui un coneixement preliminar de les característiques del recurs eòlic a l´emplaçament abanss de la instal·lació de l´estació meteorològica

[TORNAR]

micrositing

 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal