Qui som  
   
Contacte  
 
Àrea de clients
Home Torres/Mesures Servicios Software Referències Fòrum
l
 
Serveis orientats a...
  INVERSOR PROMOTOR
  ENTITAT FINANCERA
  ALTRES ENGINYERIES
 
 
Notícies
 Esquema tramitació DL16/2019
 Curs WindPRO AVANÇAT, Barcelona, Setembre 2019
 
 Més notícies
Inici > Serveis > Due Diligence Eòlica
Due Diligence Eòlica
 

En tots els Project Finance és vital assegurar que tota la tramitació administrativa, llicències i diferents permisos han estat atorgats correctament. De la mateix manera, cal estar segur que l’energia anual estimada del parc ha estat calculada correctament. Només d’aquesta manera es pot garantir que no sorgiran inconvenients que impedeixin els pagaments futurs del deute assumit per dur a terme el projecte.

La nostra experiència en la realització de campanyes de mesures de vent i la tramitació de parcs eòlics ens permet avaluar la qualitat dels estudis realitzats per tercers. Identifiquem possibles contingències en totes les àrees d’estudi, proporcionant al client una avaluació qualificada del projecte. Per tal de que això sigui possible:

  • Realitzem la revisió tècnica del projecte
  • Comprovem i contrastem l’estudi de recurs eòlic i el càlcul de producció estimada
  • Comprovem la adequació al projecte dels equips escollits
  • Revisem les hipòtesis de càlcul del model econòmic (pressupost, quotes de manteniment, etc.) assegurant que estiguin ajustades als preus del mercat i que es corresponguin amb els contractes signats
  • Estudiem els contractes clau (subministrament d’aerogeneradors, operació i manteniment, etc.)
  • Revisem l’estat de la tramitació, contrastant que tots els permisos siguin coherents amb el projecte que es desitja executar

Només d’aquesta manera es pot assegurar la viabilitat tècnica, econòmica i legal de parc eòlic, aportant la informació rellevant al financer/inversor per tal de que pugui prendre les decisions d’inversió que consideri pertinents.

 
Parc Tecnològic BCN Nord, Carrer Marie Curie, 8 - 08042 Barcelona Tel +34 93 241 12 75 info@normawind.com     legal